IN DE KIJKER

Joke Vanderschoot komt ons team versterken!

Deze week start Joke bij Congres- en Erfgoedcentrum Lamot als Junior Conference Manager. Samen met Aziza Amtout, al jaren een vaste waarde in Lamot, zal Joke de congressen begeleiden. Aziza en Joke, ervaring in combinatie met jong enthousiasme. Een perfecte mix!

Lamot wenst u een fijne zomer!

Tijdens de zomer zal Lamot gesloten zijn op 11 en 12 juli en op 15 en 16 augustus. Tussen 8 juli en 15 augustus zijn onze kantoren open van 09.00u. tot 12.30u.

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons nieuws, onze events, aanbiedingen,...

Wie zijn we?

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een een multifunctioneel en geïntegreerd huis. De commerciële congreswerking voorziet 8 multifunctionele zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. De ondersteuning gebeurt door een klein en flexibel team, telkens op maat van de eisen en verwachtingen van de klant.

Onze missie

Lamot is een centrale ankerplaats in de stad Mechelen en een begrip in het lokale geheugen. De oude bierbrouwerij Lamot werd tussen 2000-2005 volledig vernieuwd. De gedurfde architectuur zorgde voor een geslaagde combinatie van oud en nieuw; een moderne toekomstvisie met respect voor erfgoed.

Onze troeven

WAAROM KIEZEN VOOR LAMOT?
Centrale ligging: Mechelen ligt precies halfweg tussen Antwerpen en Brussel en is gemakkelijk te bereiken per auto (E19), per trein (IC/IR station) en per vliegtuig (Brussel-Nationaal en de luchthaven van Deurne liggen op 20 minuten).