lokale parkings

Q-PARK LAMOT

Guldenstraat 18
 2800 Mechelen
 website

Met de wagen vanuit Brussel/Antwerpen

Volg de E19 Brussel-Antwerpen en neem afrit 9. Volg richting Mechelen. Aan Mc Donalds slaat u rechts af. Rij het viaduct over tot aan de tweede lichten (Brusselpoort). sla hier links af naar de Hoogstraat. Deze volgt u ongeveer 500m. Na de Korenmarkt ziet u langs uw linkerkant brasserie “Puro” alsook de inrit van de openbare parking Q-Park “LAMOT” (24/24 open). Lamot is gelegen naast het Novotel Mechelen Centrum. De hoofdingang bevindt zich op de Haverwerf.

Met de wagen vanuit Leuven via Leuvensesteenweg

Volg Mechelen-Centrum tot op de ring. Sla linksaf en volg de ring tot aan de Brusselpoort (monument). Aan de lichten van de Brusselpoort, slaat u rechts af naar de Hoogstraat. Deze volgt u ongeveer 500m. Na de Korenmarkt ziet u op uw linkerkant brasserie “Puro” alsook de inrit van de openbare parking Q-Park “LAMOT” (24/24 open). Lamot is gelegen naast het Novotel Mechelen Centrum. De hoofdingang bevindt zich op de Haverwerf.

 

INDIGO PARKING KATHEDRAAL

Sint-romboutskerkhof 6
2800 Mechelen
website

Met de wagen vanuit Brussel/Antwerpen

Volg de E19 Brussel-Antwerpen en neem afrit 9. Volg richting Mechelen. Aan Mc Donalds rijdt u rechtdoor en neemt de eerste straat rechts (katelijnestraat). Die rijdt u ten einde en dan komt u automatisch aan parking kathedraal. Lamot bevindt zich op 5min. wandelafstand.

Met de wagen vanuit Leuven via Leuvensesteenweg

Volg Mechelen-Centrum tot op de ring. Sla rechtsaf richting Nekkerspoel.
Aan kruispunt nekkerspoel rijdt u rechtdoor. aan de tweede lichten na nekkerspoel rijdt u links de katelijnestraat in. Die rijdt u ten einde en dan komt u automatisch aan parking kathedraal. Lamot bevindt zich op 5min. wandelafstand.

INDIGO PARKING HOOGSTRAAT

Ganzendries 21
2800 Mechelen
website

Met de wagen vanuit Brussel/Antwerpen

Volg de E19 Brussel-Antwerpen en neem afrit 9. Volg richting Mechelen. Aan Mc Donalds slaat u rechts af. Rij het viaduct over tot aan de tweede lichten (Brusselpoort). sla hier links af naar de Hoogstraat. de parking bevindt zich op 200m aan de linkerkant. Lamot ligt op 2 min wandelen.

Met de wagen vanuit Leuven via Leuvensesteenweg

Volg Mechelen-Centrum tot op de ring. Sla linksaf en volg de ring tot aan de Brusselpoort (monument). Aan de lichten van de Brusselpoort, slaat u rechts af naar de Hoogstraat. de parking bevindt zich op 200m aan de linkerkant. Lamot ligt op 2 min wandelen.