ALGEMEEN

gelegen langs het water, in het historisch centrum van mechelen

Een uniek congrescentrum gelegen langs het water, in het historisch centrum van Mechelen.

De voormalige brouwerij, waar tot de jaren tachtig het legendarische Lamotbier geproduceerd werd, is vandaag één van de meest gedurfde staaltjes hedendaagse architectuur in het hart van Mechelen. Het gerenoveerde Lamotgebouw doet in eerste instantie dienst als een inspirerend decor voor uw congressen of evenementen. Lamot beschikt over 8 vergaderzalen van verschillende grootte en met elk hun specifieke blikvangers. Alle zalen zijn geclimatiseerd en uitgerust met gratis draadloos internet.

Houdt u van een zicht op het water en de Vismarkt of verkiest u een prachtig panorama over de historische binnenstad en haar omgeving? Aan u de keuze!

Op wandelafstand van Lamot bevinden er zich verschillende parkeermogelijkheden en hotels. Lamot is centraal en strategisch gelegen tussen Brussel en Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar. Lamot ontvangt zowel nationale als internationale bedrijven.

Grand Café Lamot zorgt voor 100% kwalitatieve catering bij congrescentrum Lamot. Een geslaagd evenement op een toplocatie is pas compleet wanneer uw maaltijden, koffiebreaks, uw receptie of walking dinner tot in de puntjes verzorgd zijn. Grand Café Lamot is hierin dé ideale partner en verzorgt zowel uw kleine als grote evenementen.