Wie zijn we?

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een een multifunctioneel en geïntegreerd huis. De commerciële congreswerking voorziet 8 multifunctionele zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. De ondersteuning gebeurt door een klein en flexibel team, telkens op maat van de eisen en verwachtingen van de klant.

Daarnaast is er de culturele erfgoedwerking, die veel meer is dan louter het gebouw en zijn verleden. Lamot biedt ruimte voor publieksprojecten rond Mechels cultureel erfgoed, zoals o.a. Soirée Lamot en de grote zomertentoonstellingen. Tegelijk is Lamot steeds meer een het knooppunt van (internationale) reflectie en debat binnen de Vlaamse erfgoedsector.

Lamot staat garant voor:

Professionele service

Je wordt begeleid door ons professioneel en ervaren team van offerte tot facturatie. Onze congresmanagers zullen tijdens je evenement of congres je enige contactpersonen zijn en blijven. Zij worden bijgestaan door het volledige Lamot-team, technische- en onderhoudsploeg, catering, staff…, iedereen staat klaar om jouw meeting perfect te doen slagen.

Prijs – kwaliteit

Onze prijzen doorstaan elke vergelijking. Lamot biedt een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Terug